När en Stina en gång hör av sig och säger "du, vi SKA ha dig", så jublar man ut ett stort ringande "yes boss, I'm comin'!". Obviously. Man kan aldrig tacka nej när en förfrågan innehåller ord såsom "Gotland", "bröllop" och "Stina och Adde". Så sista veckan i juli slängde jag kameran över axeln och for till Gotland för att fota ingen mindre än Stina och Addes bröllop.  Och hur var det då, Stina och Addes bröllop? Huhujaja. Det var fyllt med tanke och vackra detaljer exakt överallt. Inte bara är Stina Queen av DIY och Adde King av hantverk, dom är även två så jordnära och varma människor. Dessutom två stora crybabies visade det sig - när de inte asflabbade, grät de. Även kallad för bröllopseffekten - att ha känslorna konstant utanför mer än innanför under sin bröllopsdag. Bästa effekten som finns, tror jag bestämt. 

Tre extra fina grejer: 
1. Stina och Adde fixade sig tillsammans. Det är ofta tvärtom, men det var så så så fint. Sån stämning. Däremot klädde Stina på sig klänningen själv så att de fick ha en "first look". Addes rörda blick på Stina var så satans ärlig och fin. Kort därefter började även Stina böla (told you, crybabies <3). 

2. Blåsten. Fan vad det blåste när vi skulle ta porträttfoton. Jag stod lika länge och försökte få loss Stinas klänning från taggiga buskar, som jag fotograferade. Men när vinden tog tag i Stinas klänning, tjoade jag av ren eurofi. Inget gotländskt bröllop, utan havsvind i klänningen. 

3. Enligt gotländsk tradition har man brudvisning efter bröllopsmiddagen. Folk från byn kommer helt enkelt till lokalen och så spelar någon violin (tror jag?), brudparet går ut och visar helt enkelt upp sig för byn och så bjuds alla på kringlor och stark gotländsk dryck. Hade ingen aning om den traditionen? Så knäppt, så kul! 

Okej, färdigsnackat. Nu måste ni vara bra nyfikna, ey? Tryck på "play" för lite musik för att komma i rätt stämning och scrolla i godan ro ner. Njut!