F & S

 
fråga
 
svar
 

Vart är du baserad? Om vårt bröllop äger rum långt bort ifrån dig, kan du resa till oss? Kostar det extra?

 

Jag är Stockholmsbo men reser självklart! Vare sig det är inom Sveriges gränser eller någon annanstans i världen så tar jag mer än gärna mitt pick och pack och följer er jorden runt. Mitt paketpris är alltid desamma, det som kan komma att tillkomma är eventuella rese- och boendekostnader. Är bröllopet inom Sverige ingår rese - och boendeersättning. Är det utanför Sverige hör gärna av er så kan vi prata vidare om det så jag kan skicka en offert.

 

Vad kostar en bröllopsfotografering?

 

Jag erbjuder några få olika bröllopspaket, från 28 000 kr. Är ni fortsatt nyfikna efter att ha spanat runt här inne använd er då av formuläret som finns här, berätta mer om vilka ni är och lite kort om ert bröllop så återkommer jag till er med alla detaljer och uppgifter. 

 

Fotograferar du endast heldagar?

 

Nej, men så gott som. Jag är väldigt mån om att göra ett gediget arbete och lägger alltid ned mycket tid på det runt omkring självaste fotograferingen (planering, möten, rekning, redigering ect.) men framförallt upplever jag att mitt sätt att skapa och fånga en berättelse träder fram allra bäst när jag får vara med och fånga den under hela eller större delar utav dagen. Jag värdesätter också att lära känna och ta hand om mina kunder. Jag är, som kanske redan uppfattat en sucker för berättelser och ämnar därför alltid att vilja kunna berätta hela berättelsen med mina bilder - för det är den jag tror på och det arbetssättet jag tycker om att få arbeta utifrån.

sofiajosef (128 av 153).JPG
 

Rent krasst; mig, min tid, engagemang och Sarasblicks sätt att fotografera och redigera på. Och icke att förglömma de hundratals redigerade låg - och högupplösta bilderna som ni också kommer få såklart tillsammans med ett stämningsfullt bildspel. Jag lägger ned oerhört mycket tid på alla mina kunder för att kunna återberätta just er och er dag. Utöver all tid vi spenderar ihop finns jag även såklart alltid som bollplank med all erfarenhet jag har av bröllop och expertis inom foto och när ni är fullt upptagna med att ligga och råhångla som nygifta har jag många timmars redigeringsarbete framför mig för att kunna leverera era fantastiska bröllopsbilder tillslut. 

 

Vad betalar vi för?

 

Det vet en i slutändan mest utifrån sin magkänsla tror jag. Tittar du på mina bilder och känner “fuck yas, så här vill vi att vårt bröllop ska fångas” tänker jag att det är en pretty good fingervisning att du är något på spåren. Känner du dessutom tillit inför mitt sätt att jobba och vara samt att min syn på fotograferande rimmar väl med din så skriv och säg hej! Så tar vi det vidare därifrån. Lovar att det finns en rätt bröllopsfotograf för alla.

 

Hur vet vi om du är rätt bröllopsfotograf för oss?

 

Peppar, peppar, ta i trä så har det ännu inte hänt på fem år och skulle det hända skulle det vara utanför min kontroll. T.ex. allvarlig sjukdom, dödsfall eller annan allvarlig händelse. Men skulle något sådant hända som omöjliggör det för mig att utföra uppdraget försöker jag hitta en likvärdig ersättare som genomför jobbet (detta sker genom ett stort kontaktnät av professionella fotografer). Kan jag inte utföra uppdraget återbetalas ni tillbaka pengarna. Jag tar mitt jobb på största allvar och är väl medveten om att en bröllopsdag bara händer en gång, jag har därför t.ex. både fotograferat bröllop med halsfluss, diarré och diverse andra härligheter, hehe. Det gick utmärkt ändå, tackar som frågar.

 

Vad händer om du inte kan närvara på bröllopet?

louiseandreas (9 av 9).JPG
 

Vad händer om det är dåligt väder?

 

The show goes on. Nämen på riktigt. Släpp stressen över vädret. Jag har fotograferat i skyfall och i gassande sol i 30 + grader. Det blir lika vackert, drömmigt och en förjävla grym dag och bilder oavsett. Lovar på heder och samvete. Jag kirrar den biffen.

 

Kommer våra bilder publiceras på din hemsida & sociala medier?

 

Ja. Med största sannolikhet kommer några av era bilder publiceras på antingen min hemsida och/eller sociala medier. Vissa par önskar att deras bröllop inte ska publiceras eller att de vill godkänna varje bild för sig innan publicering. I get it. Bröllop är intimt och personligt, jag har själv gift mig och varit närvarande på många människors bröllop, så jag vet. Det är privat. Men precis som jag antar att även ni tittat runt på olika bröllop jag fotograferat och olika ögonblick jag fångat och känt att det är något som ni dras till och som får era hjärtan att slå lite extra, detsamma gäller för nya kunder. Genom att visa mina bilder, blir någon ny förtjust och nya par vill boka mig. Det är min allra viktigaste marknadsföring. Har jag inget att visa, har jag inga jobb. Det är med andra ord helt ovärderligt för mig att få visa bilderna. Tack för förståelsen, jag uppskattar den enormt.

 

Du är vår rätta! När behöver vi boka dig?

 

Fan vad kul! Skicka iväg ett meddelande under kontakt och berätta mer om er och ert bröllop. Gifter ni er under högsäsong under en helg (maj-oktober) är det klokt att boka så fort som möjligt eftersom tiderna bokas upp snabbt. Att tänka ett år i förväg är med andra ord inte alls en dum idé, tro det eller ej.  

louiseandreas (6 av 9).JPG