VI BOR LÅNGT IFRÅN DIG, KAN DU RESA TILL OSS? KOSTAR DET EXTRA?

Men hallå, självklart! Vare sig det är inom Sveriges gränser eller någon annanstans i världen så tar jag mer än gärna mitt pick och pack och följer er jorden runt. Mitt paketpris är alltid desamma, det som tillkommer är rese- och eventuella boendekostnader. Hör gärna av er så kan vi prata vidare om det så jag kan skicka en offert.

HUR VET VI OM DU ÄR RÄTT BRÖLLOPSFOTOGRAF FÖR OSS?

Det vet en i slutändan mest utifrån sin magkänsla tror jag! Hur känner du när du tittar på mina bilder? Känns det "ja! såhär vill jag att vårt bröllop ska fångas"? Känner du tillit inför mitt sätt att jobba, känns din första bild av mig positiv? Skriv, säg hej - så kan vi ta det vidare därifrån vetja! Oavsett så lovar jag att det finns en rätt bröllopsfotograf för varje brudpar, det kan ni vara säkra på. Läs mer om mig här och mer om mig som bröllopsfotograf här

DU ÄR VÅR RÄTTA! NÄR BEHÖVER VI BOKA DIG?

Jag visste väl det. Nä, skoja, men vad glad och pirrig jag blir! Skicka iväg ett meddelande under kontakt och berätta mer om er och ert bröllop. Gifter ni er under högsäsong (maj-september) är det klokt att boka så fort som möjligt eftersom tiderna bokas upp snabbt. Att tänka ett år i förväg är med andra ord inte alls en dum idé, tro det eller ej.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VAD KOSTAR EN BRÖLLOPSFOTOGRAFERING? 

Jag erbjuder endast ett bröllopspaket. It's a damn fine paket också, I shit you not. Är ni fortsatt nyfikna efter att ha spanat runt här inne? Använd er då av formuläret som finns här, berätta mer om vilka ni är och lite kort om ert bröllop så återkommer jag till er med alla smaskiga detaljer och uppgifter. 

FOTOGRAFERAR DU ENDAST HELDAGAR?

Ja. Jag är väldigt mån om att göra ett gediget arbete och lägger alltid ned mycket tid på det runt omkring självaste fotograferingen (planering, möten, rekning, redigering ect.) men framförallt upplever jag att mitt sätt att skapa och fånga en berättelse träder fram allra bäst när jag får vara med och fånga den under hela dagen. Jag värdesätter också att verkligen lära känna och ta hand om mina kunder. Jag vill ge hela upplevelsen, jag vill berätta hela storyn med mina bilder - för det är den jag genuint tror på och det arbetssättet jag älskar att få arbeta utifrån - att ge allt å lite till.  

VAD INGÅR?

I mitt paket ingår en heldags fotografering, ca 12 timmar, där jag är med och förevigar er dag från pirriga förberedelser tills att ni slänger era lurviga på dansgolvet. Men innan dess ingår det också alltid ett konsultationsmöte (läs: vi go'fikar och hänger alternativt Skype-fikar beroende på vart ni bor). Sedan ingår givetvis era redigerade bröllopsbilder som levereras både låg-och högupplösta. Detta levereras dels via ett tjusigt webbiblitotek som ni enkelt kan dela med nära och kära samt också ett vackert USB som skickas hem till er. Det och fullt stöd innan, under och efter ert bröllop (såklart!). 

VAD BETALAR VI FÖR?

Det ovan! Helt enkelt mig, min tid och engagemang och Sarasblicks sätt att fotografera och redigera på. Och icke att förglömma de hundratals bilderna som ni kommer få också! Plus något överraskningspaket på det också *hemlis*. Jag lägger ned oerhört mycket tid på att ge mina kunder allt å lite till. Utöver all kul tid vi spenderar ihop (jag är rätt kul emellanåt faktiskt, lovar) kommer jag även ge er tips, råd och idéer under tidens gång, alltid finnas som bollplank och när ni är fullt upptagna med att ligga och råhångla som nygifta har jag många timmars redigeringsarbete framför mig för att kunna leverera era fantastiska bröllopsbilder tillslut.