Ta di ta dam - tillåt mig presentera Sara och Patriks bröllop! Ett bröllopsuppdrag som nästan trillade rakt ner i knäet på mig bara några veckor innan självaste bröllopet skulle äga rum. Sara och Patrik bor i normala fall i New York så en ynka dag innan bröllopet kom jag lite sådär halvsvettig dragandes med min dramat (fråga inte varför en tjugoplussare ens använder en dramat men jag gör det) ut till Långholmen för att skaka hand och säga hejhej. Jag var lite spänd eftersom personkemi i mitt arbete är så himla viktigt och i normala fall har jag ofta pratat och träffat mina brudpar ett flertal gånger innan bröllopet men alltså inte denna gång. 

Men. No worries needed.

Jag vart störtförtjust. Sara och Patrik gav direkt ett varmt och vänligt intryck. Hade lätt till smittande skratt, hade ett så himla fint samspel sinsemellan och var sådär skönt prestigelösa utan att för den delen vara ansvarslösa. När de dessutom berättade hur de träffades och hur Sara så öppet och allvarligt berättade om hur det hade känts och hur Patrik tittade med en sådan värme på henne när hon berättade fick jag den där klassiska klumpen i halsen som man desperat försöker svälja ner för att inte börja hulkgråta som en och annan (över)blödig bröllopsfotograf. Efter vi sagt hejhej, pratat igenom morgondagen och jag desperat försökt svälja ner ett antal blödiga klumpar i halsen drog jag och min dramat hemåt. Jag kände direkt att det här bröllopet skulle bli magi. Det vart det. 

På lördagseftermiddagen sken solen ikapp med höstfärgerna och Långholmen bokstavligen glittrade. Jag var med från förberedelserna klockan 15.00 tills att middagen var slut vid 23.00 (och tog mig an utmaningen att fota i mörka ljusförhållanden i flera timmar, hohohihi). Sara och Patriks enda egna “no no” var porträttfotografering. Så den delen skippade vi för ovanlighetens skull. Så jag var med som en minglande liten fluga på väggen. Det var asfint. 

Så mycket kärlek, skratt-ifrån-magen, genuin värme, rörda tårar och gnistrande passion. Insåg för hundrande gången att kärlek ÄR grejen! Så äre ba’. Så här kommer en bildbomb d e l u x e. För ja, eh, nä, jag är inte direkt någon minimalist så att säga. Tryck på Play här nedan och njuut av detta bröllop.