sarasblick
 SÄG HEJ.

Så det är här det börjar. The Magic. Nä, skoja. Men början på nått som kan bli jävligt fint, vill jag ändå våga påstå. Skriv, säg hej, så ser vi vad det kan få bli.

 
sofiaxjosef (888 av 1236).JPG
 
 

ÅTERKOPPLING.

Det är lätt att vara tillgänglig 24/7 numera, inte sant? Men jag försöker lära mig att ta mig tiden att vara lite off ibland (det är svårt, men värt ett försök). Ni vet, faktiskt läsa en bok utan att samtidigt scrolla på mobilen, ta ett kvällsbad med mitt barn, vattna mina blommor (är en tant, ja), kanske rent av orka hångla med min man i soffan en vardag, vem vet? Allt det utan att konstant kolla, skriva, vara tillgänglig på mobilen dygnets alla vakna (och icke-vakna) timmar. Det betyder att jag svarar på mejl måndag - fredag kl. 9 - 16. Helgerna (under lågsäsong) ägnar jag mig åt till långa frukostar, pilla-i-navelandet och mysiga utflykter. Och under högsäsong fotar jag skiten ur bröllop mest varje helg. Så, skriver du ett mejl blir jag så jävla glad och jag lovar att jag är peppad till tänderna och nyfiken på dig men jag svarar helt enkelt inom ovan nämnda tidsramar. Lovar dock att jag alltid återkommer så fort jag bara kan till dig annars. Pinky-swear.

 
DSCF7932.JPG

SÄG HEJ.

 
 
NAMN *
NAMN
NAMN PÅ PARTNER *
NAMN PÅ PARTNER
(Så jag kan skicka goodies!)
Mina är för tillfället: den första klunken bryggkaffe på en trapp i morgonsolen, ljudet av min sons kluckande asgarv och lukten av sommarregn. Det och när min man plötsligt försiktigt pussar mig i nacken
Vad är er berättelse? Var det kärlek direkt or not so much? Vad ni tycker ni om att göra? Favoritfika? Vad har ni för visioner och tankar inför bröllopet? Kyss, klapp eller smek? Nä, skoja, men you get it. Berätta gärna. Ju mer jag lär känna er, desto bättre kan jag även fånga just er på bild.
 
 

OBS!
På sistone har vissa kunder hojtat till om att mina svar hamnat i deras skräppost. Så håll gärna utkik där också. Om ni inte fått svar från mig inom 5 arbetsdagar, tveka inte att mejla mig igen.