sarasblick
 

 

QUÉ?

 

 

 

 
IMG_5546.jpg

VAD KOSTAR EN BRÖLLOPSFOTOGRAFERING? 

Jag erbjuder tre olika bröllopspaket. It's three damn fine paket också, I shit you not. Är ni fortsatt nyfikna efter att ha spanat runt här inne använd er då av formuläret som finns här, berätta mer om vilka ni är och lite kort om ert bröllop så återkommer jag till er med alla detaljer och uppgifter. 

FOTOGRAFERAR DU ENDAST HELDAGAR?

Mitt minsta timpaket börjar på 8 timmar, så nej, inte endast, men så gott som. Jag är väldigt mån om att göra ett gediget arbete och lägger alltid ned mycket tid på det runt omkring självaste fotograferingen (planering, möten, rekning, redigering ect.) men framförallt upplever jag att mitt sätt att skapa och fånga en berättelse träder fram allra bäst när jag får vara med och fånga den under hela eller större delar utav dagen. Jag värdesätter också att verkligen lära känna och ta hand om mina kunder. Jag är, som kanske redan uppfattat en sucker för berättelser och vill därför berätta hela storyn med mina bilder - för det är den jag genuint tror på och det arbetssättet jag älskar att få arbeta utifrån, att få möjligheten att kunna ge allt å lite till.  

VAD INGÅR?

I mina paket ingår de olika antal timmars fotografering beroende på valt paket där jag helt enkelt är med och förevigar er dag. Men innan dess ingår det också alltid ett konsultationsmöte (läs: vi go'fikar alternativt Skype-fikar beroende på vart ni bor). Sedan ingår givetvis era redigerade bröllopsbilder som levereras både låg-och högupplösta. Detta levereras dels via ett tjusigt webbiblitotek som ni enkelt kan dela med nära och kära samt också ett vackert USB som skickas hem till er i en tjusig linnebox med lite annat smått och gott i. Det och fullt stöd innan, under och efter ert bröllop (såklart!). 

VAD BETALAR VI FÖR?

Det ovan! Helt enkelt mig, min tid och engagemang och Sarasblicks sätt att fotografera och redigera på. Och icke att förglömma de hundratals bilderna som ni också kommer få! Plus något överraskningspaket på det också *hemlis*. Jag lägger ned oerhört mycket tid på att ge mina kunder allt å lite till. Utöver all go' tid vi spenderar ihop kommer jag även ge er tips, råd och idéer under tidens gång, alltid finnas som bollplank och när ni är fullt upptagna med att ligga och råhångla som nygifta har jag många timmars redigeringsarbete framför mig för att kunna leverera era fantastiska bröllopsbilder tillslut. 

VÅRT BRÖLLOP ÄGER RUM LÅNGT BORT IFRÅN DIG, KAN DU RESA TILL OSS? KOSTAR DET EXTRA?

Men hallå, självklart! Vare sig det är inom Sveriges gränser eller någon annanstans i världen så tar jag mer än gärna mitt pick och pack och följer er jorden runt. Mitt paketpris är alltid desamma, det som kan komma att tillkomma är eventuella rese- och boendekostnader. Hör gärna av er så kan vi prata vidare om det så jag kan skicka en offert.

KOMMER VÅRA BILDER PUBLICERAS PÅ DIN HEMSIDA & SOCIALA MEDIER?

Ja. Med största sannolikhet kommer några av era bilder publiceras på antingen min hemsida och/eller sociala medier. Vissa par önskar att deras bröllop inte ska publiceras eller att de vill godkänna varje bild för sig innan publicering. I get it. Bröllop är intimt och personligt, jag har själv gift mig och varit närvarande på många människors bröllop, så jag vet. Det är privat. Men precis som jag antar att även ni tittat runt på olika bröllop jag fotograferat och olika ögonblick jag fångat och känt att det är något som ni dras till och som får era hjärtan att slå lite extra, detsamma gäller för nya kunder. Genom att visa mina bilder, blir någon ny förtjust och nya par vill boka mig. Det är min allra viktigaste marknadsföring. Har jag inget visa, har jag inga jobb. Därför tar jag en extra kostnad om det är så att man det till trots ändå inte vill att bilderna ska publiceras, som komplement för åtminstone ett förlorat bröllop i och med att jag inte kan visa bilderna. Givetvis tar jag hänsyn till om ni eller några av era gäster skulle ha skyddad identitet eller liknande. 

HUR VET VI OM DU ÄR RÄTT BRÖLLOPSFOTOGRAF FÖR OSS?

Det vet en i slutändan mest utifrån sin magkänsla tror jag. Hur känner du när du tittar på mina bilder? Känns det "ja! såhär vill jag att vårt bröllop ska fångas"? Känner du tillit inför mitt sätt att jobba, känns din första bild av mig positiv? Rimmar min syn på fotograferande väl med din? Skriv, säg hej - så kan vi ta det vidare därifrån vetja. Oavsett så lovar jag att det finns en rätt bröllopsfotograf för varje brudpar, det kan ni vara säkra på. 

DU ÄR VÅR RÄTTA! NÄR BEHÖVER VI BOKA DIG?

YAS. Fan vad kul! Skicka iväg ett meddelande under kontakt och berätta mer om er och ert bröllop. Gifter ni er under högsäsong (maj-oktober) är det klokt att boka så fort som möjligt eftersom tiderna bokas upp snabbt. Att tänka ett år i förväg är med andra ord inte alls en dum idé, tro det eller ej.