Perfekta lakan, marknadsföringstips & smilgropar.

HX0A8451.jpg

Så har högsäsongen tillslut tagit sitt sista andetag för detta år. Jag skickar några sista leveranspaket. Redigerar klart en förlovningssession. Åker på möte med min redovisningskonsult inför bokslut. Andas lite djupare andetag. Dom där som faktiskt når ända ner i lungorna. Vaknar inte längre med en konstant to-do-lista i bakhuvudet. Nä. Jag kokar ägg om morgonen, gnuggar näsa med Noah och säger "eskimååååpuss" tills han börjar fnittra och lyssnar på P3. Brygger kaffe och dricker långsamt upp det medan jag spanar ut genom fönstret. Bara är. 

HX0A8449.jpg

Hittar mina drömmars lakan i favoritfärgen of all times. Orkar piffa hemmet lite grand. Sådär som jag tycker om att göra, men som bara blir när lust och space finns. Är glad i nuet men också rätt trött. Sliten. Så för första gången under min mammaledighet när jag söver Noah om dagarna tillåter jag mig sova, jag med. Trycker lätt min mun mot Noahs panna och somnar tungt tätt intill. Så sover vi. Ibland en halvtimme, ibland i en och en halv. Får inte ens dåligt samvete. Bryr mig inte ett skvatt om alla "jag borde passa på" såsom jag gjort under de senaste månaderna, utan är bara rätt och slät en mamma som tar powernaps med sin son. Så fint att få stund för just det. Bara vara mamma. 

HX0A8542.jpg

Den numera halvt kända hårpungen från sommarens alla instastories tar dessutom nya höjder. Den hänger tappert uppe på hövvet trots att jag tänker att snart har jag väl inget hår kvar efter allt hår jag tappar efter graviditeten plus allt hår Noah rycker bort. Borstar inte ens håret. På tal om hårpungen föresten. Så jäkla komiskt, många kundmejl har nämligen nämnt den när de skickat bokningsförfrågningar inför 2018. Hårpungen alltså. Skriver att de "älskar hårpungen och spanxen". Haha! Tydligen mitt hetaste marknadsföringsknep. 

HX0A8481.jpg
HX0A8512.jpg

Nu har jag prick fyra veckor kvar av mammaledighet. Sedan ska jag tydligen börja borsta håret igen och lyckas få godkänt på juridikurser? Då tar nämligen pappan i huset över. Men tills dess får jag spendera dagarna med denna goa själ. Älskade onge. Noah. Som passerat 6 månaders gränsen och precis lärt sig säga "ba ba ba" och ler så smilgroparna djupnar konstant. Det är en sjujävla kärlek, I shit you not.