sandra & milla

Så var det ÄNTLIGEN dags att visa den gången jag fick träffa Sandra och en bedårande tjurig tax, Milla. Det är verkligen att betona "äntligen", för dessa bilder togs nästan för prick ett år sedan. Det tog visst sin lille tid. Men vad gör det om hundra år, hey?

Så låt mig alltså presentera kanske det sötaste radarparet jag stött på. Sandra och Milla. Jag mötte upp dom en eftermiddag precis vid Vitabergsparken och så gick vi helt sonika en promenad tillsammans i kanske en av Stockholms finaste parker. Jag ska erkänna, jag är ingen hundmänniska. Jag är överlag ingen djurmänniska. Jag har alltid gillat tanken på djur, men i själva verket är jag ofta rätt otålig och blir även allt som oftast lite skraj. I somras tog exempelvis min vän, Linnéa med sig sin mammas hund för att bada med oss. När vi var klara började hunden skälla svinhögt och hoppa runt? Jag vart lika svinrädd och utbrast "va, vad händer, är hon arg?!" men fick Linnéas skratt till svar som meddelade att hunden visst bara ville leka. Har med andra ord cirka noll känsla för det där med att tyda djur. 

Hur som helst. Milla vart jag, det till trots, ändå förtjust i. Kanske för att hon va så tjurig och gullig på samma gång. (Och inte skällde, hehe). Och Sandra? Ja, henne blir man med lätthet också förtjust i, trots att hon inte var tjurig. Så alright, vassegoda; det gulligaste radarparet du kommer skåda.